1 thought on “Distrusul Intern Brut- cateva definitii”

  1. alex: interesant 😉
    as mai adauga si conceptul de distrugere morala in cazul bunurilo care exista dar nu mai au valoare utilitarista (ex un stoc de CFC sau de DDT, produse ce nu mai pot fi folosite actualmente).
    deasemenea poti extinde aria si la conceptul de obsolete / out of fashion, lucruri care sunt functionale dar nu mai sunt folosite.
    distrugerea negativa: aici e mai degraba vorba de o notiune compozita, un fel de net assets exprimat ca diferenta dintre active minus datorii. trebuie sa fim atenti ca nu folosim aceeasi metodologie de masurare ca in cazul celorlalte notiuni. poti adauga subcazuri relative la net equity la un activ imobiliar, in cazul (foarte frecvent :-)) in care valoarea de piata a activuluie mai mica decat creditul bacar folosit pt achizitionarea lui.

    PS: pe IEul meu e o mica eroare de paginatie la webpage-ul curent, labelurile de la campurile name, email, website si captcha apar decalate astfel incat labelul de email e la acelasi nivel cu campul name, cel de website cu campul de email etc

Comments are closed.